..OG PLUDSELIG VAR DU HER.

solbrille-1

Man tør næsten ikke tro på det efter så mange måneder med frost, vind og ustadigt vejr, men jeg tror altså den er god nok. Sommeren er kommet for at blive og det skal fejres!

Jeg har flere punkter på min liste over hvordan det gode vejr skal nydes. Heriblandt vil jeg helt vildt gerne..

  • ..grille så meget som muligt. Vi har en gasgrill på terrassen, som egentlig bliver brugt alt for lidt, og det er jo synd.
  • ..ligge i min nyindkøbte solstol og nyde det gode vejr.
  • ..lave en masse iskaffe, som jeg kan nyde i fred og ro. Jeg er nemlig den eneste herhjemme, der værdsætter den iskolde kaffe.
  • ..få mig en lille tan. Jeg forsøger så vidt muligt at undgå solen, da jeg ved min hud ikke er glad for det, men en lille tan gør altså en stor forskel.
  • ..indtage is, koldskål og frisk frugt ad libitum
  • ..shoppe en enkelt sommerkjole eller to, som skal sammensættes med mine yndlings solbriller.

Og nu vi snakker solbriller, så vil jeg gerne lige slå et slag for at Boozt p.t. har nedsat alle deres solbriller med minimum 25 %. Det er helt vildt meget, når man tænker på de nærmest har alle brands og modeller. Nu er det ikke fordi, jeg ejer tyve par solbriller. Overhovedet ikke. Jeg har 4 par, hvor 3 af demer fra Ray-Ban. De skuffer bare aldrig. Derudover har jeg et enkelt par fra GUCCI, som simpelthen er så gudesmukke på.

På ovenstående billede har jeg de klassiske Ray-Ban Wayfarer på, som I finder nedsat lige her. Derudover har jeg dem her, der også er en klassiker, og som snart har klaret sig 7 år hjemme hos mig. De er dog lidt løse, hvilket nok betyder jeg snart må investere i et nyt par. Mine GUCCI solbriller er åbenbart også en klassiker, da de produceres igen i år, og nu endda nedsat til en fin pris.

Jeg drømmer personligt om dem fra QUAY AUSTRALIA lige nu. De er simpelthen så fine og indbyder til sene aftener på terrassen, farverige drinks og en masse sommerfester. Det bedste af det hele er nok de lave priser, og nu endda ekstra lave, da de også er nedsat med 25 %.

Jeg har haft dem i hånden før og kvaliteten er helt i top. Derfor har jeg også netop klikket disse hjem til kun 270 kr. Det kan være lidt svært at se på billedet, hvordan de faktisk tager sig ud, men se bare her, hvis I skal overbevises.

I må ha’ en dejlig dag. Jeg sidder på kontoret og arbejder i dag inden jeg skal mødes med den virksomhed, jeg arbejder freelance for, da vi har et kundemøde ude i byen. I aften byder Philips på lidt networking og cocktails, og det siger jeg altså ikke nej til ☀️🍹


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Hey you! Har du læst de her?

2 Comments
  1. Åhhh, det er altså kun på Sjælland, I har oplevet sommer og forårsvibes 🙁 Jeg har været dødmisundelig over alle jeres sommerbilleder. Her i Jylland (og Aarhus) er det koldt, regnfuldt og total gråt.

    1. Ej, øv! Vi har måske bare været heldige. Hvis det er nogen trøst regner det faktisk i København i dag, men skulle heldigvis blive godt fra i morgen igen ☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate