ENDELIG ER DEN HER

Room for More

ambassadoer

Først og fremmest, tak ❤️ I har simpelthen taget så godt imod gårsdagens indlæg. Det var på ingen måder nemt for mig at skrive, og jeg fortrød også et par gange eller to, men når jeg ser reaktionerne og de mange tilbagemeldinger, var det meningen det skulle ud.

I dag skal det handle om noget helt andet. Jeg er nemlig blevet introduceret til en helt ny bolig, interiør og designwebshop, Room for More, der bugner af håndplukkede lækre kvalietsfund, som du ikke finder andre steder. Jeg er nemlig godt træt af at se på de samme boligting. Både hos mig selv, men i den grad også rundt omkring på nettet, når jeg søger inspiration.

Room for MoreRoom for More

Meraki duftfrisker herH. Skjalm P. vase her 


Look no further.. Caroline, der netop har lanceret Room for More, tilbyder allerede et produktsortiment af interiør, møbler, prints, brugskunst mv., der alle er håndplukket og nøje udvalgt. Det er for dig, der gerne vil eje unikke ting og skille sig ud fra mængden.

Sitet fungerer på mange områder som et inspirationssite, hvor man skal have lyst til at komme igen. Billederne bliver i langt de fleste tilfælde taget af Caroline selv. Både for at inspirere i forhold til indretning, men også for at se dem i et mere personligt lys.

Udover at sælge lækre designfund, vil webshoppen løbende dele trends, som er oppe i tiden, historier om de lækre brands, der samarbejdes med samt interviews af personligheder, der interesserer sig for design og indretning.

Room for More

Af lækre brands føres der bl.a. Crisp sheets (jo det fineste sengetøj nogensinde), Honest skincare (cremer, sæber, olier og duftlys), Uh la la ceramicsMerakiH. Skjalm P. og mange flere. I kan se alle brands her.


SPAR 15 % HOS ALT HOS ROOM FOR MORE VED BRUG AF KODEN (Danicachloe)

Jeg har endda fået lov til at tilbyde jer 15 % på ALT på sitet. I skal blot indtaste Danicachloe, når I checker ud og det fratrækkes prisen.

Der er gratis fragt ved køb over 500 kr. samt dag til dag levering, hvilket også er oplagt til Mors Dag på søndag eller den kommende bryllupssæson. Bare et tip.

OBS: Rabatkoden gælder til den 17. maj.

Jeg glæder mig til at følge med i Carolines lækre univers og har allerede fundet et hav af favoritter, der er bogmærket. Det her sengetøj med palmer måtte gerne flytte herhjem og i den grad også de økologiske badehåndklæder. Gud, hvor er det lækkert! De har forresten også mine favorit spisestole, men det må blive ved drømmen.

Ha’ en dejlig dag!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Hey you! Har du læst de her?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate