SØNDAGSBEKENDELSER

img_3073

Jeg håber I har nydt jeres forlængede weekend, hvis I også er nogle af dem, der har haft fri? Jeg synes i hvert fald det gør en kæmpe forskel, og jeg kunne sagtens forestille vi startede weekenden hver eneste torsdag. Sikke meget fritid vi vil have.

Som I måske har bemærket på Instagram har vi haft gang i lidt projekter. Således er soveværelset, badeværelset og Sylvesters værelse blevet malet. Rasmus er tidligere maler, og derfor maler vi nok oftere end gennemsnittet. Hvis det stod til ham var det gerne hvert andet år. Jeg klager ikke, da væggene virkelig trængte. De var fyldt med skrammer, huller og farver, vi var blevet trætte af at kigge på.

Faktisk går vi tilbage til det simple og holder de fleste værelser hvide. På nær stuen, som får en markant farve på hele fire vægge. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet, som gerne skulle stå klar om nogle uger.

img_3076

Udover husprojekter har vi opdateret terrassen med en bambusbænk, hammock, solstol, planter og andet fint. Det er et evighedsprojekt og jeg har helt svært ved at stoppe, da jeg simpelthen nyder det SÅ meget. Vi har virkelig fået vores drømmeterrasse, og jeg glæder mig til at vise jer de nyeste tilføjelser på torsdag, hvor der kommer endnu et udelivsindlæg.

Indtil da vil jeg anbefale jer at deltage i konkurrencen om 1.000 kr. til SILVAN. Jeg finder nemlig allerede en vinder onsdag aften, og sådan som vejret er lige nu, tænker jeg mange af jer godt kunne bruge det gavekort. I må selvfølgelig bruge pengene på lige det I har lyst til i hjemmet, hvis I skulle være så heldige at vinde.

Weekenden har heldigvis også budt på afslapning i form af is og gåture i Gammel Dragør, vin på terrassen, Melodi Grand Prix, en tur på 42 RAW og andet rart.

Og nu til ugens søndagsbekendelser…

1. Jeg synes det var den helt rigtige sang, der vandt i går til Melodi Grand Prix. Den var da så fin og stemningsfyldt. At vi så ikke kunne holde os vågne til hele showet, er en anden sag, men så er det godt man kan opdatere sig selv dagen efter.

2. Jeg er simpelthen sådan i tvivl om min kommende blogflytning, når jeg per 1/7 er ude af mit nuværende netværk. Min tvivl går på om jeg skal lave mit eget design fra bunden, og få det lige som jeg vil have (men også stå for alt det tekniske og betale omkostningerne selv), eller skal jeg overveje at flytte den til en anden platform, hvor de hjælper med det tekniske og økonomiske, men hvor jeg så til gengæld ligger under for deres regler. Det lyder måske som ligegyldige overvejelser, men jeg har ikke tænkt mig at lave det om igen, så næste gang skal altså være det helt rigtige valg.

3. Min hud er simpelthen så tør for tiden. Andre, der oplever det? Jeg var nede ved Anne Q Skincare i torsdags og hun mente det kunne være en reaktion på pollen, som jo er i luften lige nu. Hvad er jeres bedste tip mod tør hud?

4. Jeg har købt mig en fiskebensplante, da den kaldte på mig i Plantorama. Jeg kom efterfølgende til at søge via Google og fandt ud af det var en særdeles vanskelig plante, der kræver meget pleje og omsorg. Hmm… Det kommer ikke til at gå helt godt. Jeg prøver at blive bedre, men jeg er virkelig ikke født med grønne fingre.

5. Seriøst. Det her er altså livet og jeg kommer til at bo i den hængekøje.

6. Hvis vejret holder sig pænt, og temperaturen lige så, skal jeg til 90’er fest om nogle uger. Det kræver jo selvfølgelig et fint 90’er inspireret outfit, og til det overvejer jeg den her (reklamelink) eller er det for meget? Den bliver sat sammen med en velourchoker, en oversize cowboyjakke og nogle flade sko.

7. Vi har haft vores gamle kat på ferieophold den seneste uge. Det er jo så hyggeligt at putte og kæle med hende, og derfor var det også lidt hårdt at returnere hende igen i dag..

8. Til gengæld glæder jeg mig til at slippe for kattehår i munden og kattegrus under fødderne.

9. Fik jeg sagt vi tager til Prag til sommer? Meget mere om det snart..

10. Sylvester spurgte højt i dag, hvorfor det næsten altid er far, der gør rent herhjemme.. AV! Altså jeg var igang med at plante planter på terrassen imens, men drengen har jo ret. Det er helt klart ikke mig, der gør det bedst, når det kommer til rengøring. Jeg tager gerne 2-3 timer om det, hvor Rasmus tager 1 time. Det skyldes i høj grad, at jeg bliver distraheret undervejs og pludselig ender med at tømme alle køkkenskabene. Det gider han åbenbart ikke vente på, hvilket jeg slet ikke forstår 😉

Vil I dele jeres bekendelser med mig?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Hey you! Har du læst de her?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate