DET ER HELT KLART TID TIL..

Daniel Wellington

annonce

De titusinde to-do’s, de mange løse ender, der skal mødes og de evige praktiske gøremål. Jeg bliver helt forpustet ved tanken. Er jeg den eneste? Derfor er jeg også så umanerlig glad for at det er sommer. Det er som om årstiden tillader os at blive lidt mere laissez fair omkring livet, og det kan jeg li’!

Daniel Wellington Daniel Wellington

Jeg kan være bundalvorlig og jeg tangerer nok til at være lettere perfektionistisk. Det indrømmer jeg gerne. Men jeg kan i den grad også smide planerne ud til højre og leve lidt i nuet.

Med det sagt vil jeg dele ud af de ting, jeg gerne ser mig selv gøre tid til den nærmeste fremtid. Måske I endda kan blive inspireret til hvad I vil bruge tid på? ?

Daniel Wellington Daniel Wellington

Den kommende tid vil jeg gerne:

1. Hive en hel dag ud af kalenderen, hvor jeg ikke skal have så meget som én fast plan. Det lyder måske nemt, men med et online liv, der fylder lidt rigeligt, er det sjældent det sker. Spontanitet er rart og noget, der bliver prioriteret på dage som disse.

2. Besøge Botanisk Have og tænke tilbage på vores bryllup. Jeg har faktisk ikke været der siden vi blev gift, men jeg er sikker på jeg kan overtale Sylvester og Rasmus til et lille besøg og udveksling af minder. Især, hvis det også indebærer is.

3. Se en masse lærende dokumentarer, der giver mit liv værdi. Det inspirerer mig på så mange niveauer og det ved vi alle, at jeg elsker!

4. Bade så meget som muligt. Tæt på vores hjem, ja faktisk et stenkast derfra, er der kommet den skønneste lille havnevig, hvorfra man kan bade. Her kobler vi alle af. Vandet er iskoldt, men det er lige meget, når børnene griner og alle er til stede i nuet.

5. Udforske nye lande, tage på små ture og være sammen som familie. Sådan rigtig sammen uden mobil, computer eller iPad. Teknologi er rart, men det kan også være en hindring for nærvær. Det vil jeg gøre op med denne sommer, hvor vi har mange rare planer på tapetet.

Tid er hvad man gør det til. Selvfølgelig har vi alle nogle deadlines vi SKAL overholde, men derudover kan man godt være lidt mere afslappet omkring det. Jeg kan i hvert fald. Livet slutter ikke fordi man kommer 5 minutter for sent og vi når det nok alligevel. Om ikke andet kan man forkæle sig selv med det fine hvide sommerlige ur (eller ét af de mange andre) fra Daniel Wellington.

Daniel Wellington

Koden DANICACHLOE15 giver 15 % på ALT  hos Daniel Wellington og kan bruges til den 31. juli. En oplagt gaveidé til en kommende student eller måske du synes, at du selv fortjener en gave? Mit fine hvide ur finder I lige her.

Remmene er forresten udskiftelige, så du altid kan peppe dine ure op. I kan se alle urene her og remmene her. Både Rasmus og jeg ejer efterhånden et par stykker, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg elsker de mange muligheder og det elegante udtryk. Pænere ure findes nærmest ikke.

Ha’ en dejlig dag! Jeg vender tilbage igen i morgen tidlig med en opdatering ??


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Hey you! Har du læst de her?

2 Comments
    1. Hej Therese.

      Den er fra Pernille Corydon 🙂 Den er fra 2016, men måske de stadigvæk har den?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate