SØNDAGSBEKENDELSER

Aperol

Sikke en rar weekend. Fyldt med sol, varme, gode stunder, Aperol Spritz i lange baner og sene aftener på terrassen. Hovedet er måske også lidt tungt i dag, men det var det hele værd. I morgen starter endnu en uge, som heldigvis byder på en masse gode ting, men mere om det nedenfor.

Jeg synes godt man kan mærke folk er ved at drosle ned i tempo. Antallet af mails bliver færre, roen spreder sig og vi har generelt tendens til at nyde livet lidt mere om sommeren. Det er nu rart efter en lang og mørk vinter, og jeg byder mere end gerne de stunder velkommen. Jeg kan om nogen lære lidt af at koble af. Er I gode til det?

Nu til ugens søndagsbekendelser..

1. Når man sjældent er ude, og generelt er meget striks, når det kommer til mine sovetider, så rammer tømmermændene altså også det hårdere. Eller tømmermænd er måske så meget sagt, så vildt var det heller ikke, men trætheden er der.. Der var engang det ikke var noget problem.

2. Til gengæld har jo to personligheder. Mit “normale” jeg og så mig dagen efter lidt for mange drinks. Normalt er jeg meget pligtopfyldende og har styr på sagerne, men når jeg har tømmermænd bliver jeg fuldstændig ligeglad med oprydning, hvad jeg bruger min tid på og alle de planer jeg havde. Det er faktisk meget befriende..

3. I nat kom vi i seng kl. 02.30 og jeg faldt i søvn med to kanelsnegle i maven (natmad er det bedste mad), mens vi så serie på computeren, som jeg selvfølgelig intet kan huske af i dag.

4. På onsdag skal jeg flyve til Stockholm og jeg er underligt nok slet ikke bange. Det kan selvfølgelig nå at komme, men normalt vil det allerede have ramt mig på nuværende tidspunkt.

5. Jeg har et usundt forhold til kanelsneglekage. Jeg kan slet ikke stoppe mens legen er god.

6. Jeg vil give en halv arm for at gennemleve vores bryllup igen. Og så kender vi alt for få mennesker til at blive inviteret til bryllupper hvert år. Jeg synes virkelig ikke der findes en bedre fest end en bryllupsfest.

7. Nu hvor jeg nærmer mig slutspurten for mit nye blogdesign, kan jeg godt mærke jeg lidt mister motivationen herinde. Det er som om jeg mentalt allerede er rykket videre og derfor ikke rigtig gider bruge så mange kræfter før det nye er på plads.

8. I næste uge starter jeg på en 30 days mental challenge. Jeg ved ikke helt hvad det indebærer endnu, men jeg glæder mig helt vildt. Alt der har med selvudvikling interesserer mig for tiden.

9. Til gengæld gad jeg godt at blive mere nærværende. Jeg synes faktisk det er svært, og måske bunder det også i jeg er så meget online, som jeg faktisk er. Hvordan bliver man bedre til at nyde øjeblikket? Jeg forsøger virkelig, men det er som tankerne alligevel flyver afsted – selv når man gennemlever det fineste øjeblik. Hmm…

Vil I dele jeres bekendelser med mig?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate