ER DU STRANDKLAR?

Størstedelen af vores lørdag er gået med familiebesøg, rengøring og en enkelt strandtur. Vi bruger nemlig RIGTIG meget tid nede ved vandet, når vejret er godt, og det er det jo heldigvis i dag.

Jeg er også en solbrillesamler. Jeg ELSKER solbriller og synes virkelig det kan ændre et helt look. Jeg er især til de store af slagsen, som på ovenstående billede, men jeg ved også godt at det ikke er for alle. Det fungerer godt til mit ansigt, men jeg har også flere mindre solbriller til andre anledninger.

1. HIGH KEY SOLBRILLER HER 2. RAYBAN SOLBRILLER HER 3. RAYBAN SOLBRILLER HER 4. CAT-EYE SOLBRILLER HER 5. LE SPECS SOLBRILLER HER 6. AFTER HOURS SOLBRILLER HER 7. LICKETY SPLIT SOLBRILLER HER 8. GATSBY SOLBRILLER HER 9. CLUBROUND SOLBRILLER HER 10. NEEDING FAME SOLBRILLER HER 11. SUPER GIRL SOLBRILLER HER 12. CYTRIC SOLBRILLER HER


Jeg har derfor fundet 12 solbriller, jeg drømmer om lige nu. Vi skal jo afsted på ferie mandag og har også flere uger herhjemme i det forhåbentlige gode vejr. Jeg har i hvert fald hørt en fulg synge om at sommeren er på vej, og jeg glæder mig!

Af ovenstående måtte de her gerne flytte hjem til mig. Det er jo den pæneste model længe, og så er jeg vild med selve farven på glasset. Hvis I er interesseret i de solbriller jeg har på på billedet, så er det de her – bare i guld.

Hvilken er jeres favorit og ejer I også mange solbriller?

OBS: Hvis I kommer ind på bloggen via forsiden, og gerne vil læse kommentarer til indlægget eller selv skrive én, så klik på overskriften øverst oppe og I kommer ind på indlægget.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Hey you! Har du læst de her?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate