De her 15 serier på Viaplay MÅ du bare se i 2020

Serier på Viaplay

De her serier på Viaplay skal du bare se

God eftermiddag. Nyder du regnen og er du i tørvejr? I går var det højsommer, og i dag blev jeg fanget i verdens største byge på vej hjem fra tandlægen. Så meget for indian summer tilstande.

Men det er okay, for så har jeg i det mindste ikke dårlig samvittighed over at bruge min dag indenfor med en god bunke serier på Viaplay. Få mine seriefavoritter nedenfor.

Læs også:

Serier på HBO, som du bare må se i 2020

Serier på Netflix, som du 100 % SKAL se lige nu

Netflix serier i 2020, du skal give et forsøg

Dagens indlæg kommer lidt i forlængelse af det her, som I har taget så godt imod. Tak for det. Jeg er nemlig en serieelsker og har adgang til snart alle streamingtjenester. Se bare her hvilke Netflix serier, jeg ser lige nu.

Senest er jeg blevet glad for Viaplay, da de, udover et vildt godt børneudvalg, faktisk har en masse gode serier, som andre streamingtjenester ikke har.

Jeg har tilmed også endelig fået lavet en anbefaling af mine favorit serier på HBO, da de ligesom Netflix og Viaplay bugner over med gode serier.

Men først skal vi lige snakke om de serier på Viaplay, som jeg altså synes er ret så anbefalelsesværdige. Læs med nedenfor.

Serier på Viaplay

De allerbedste serier på Viaplay, som du bare ikke må gå glip af

PREACHER = Den her serie er egentlig ret langt væk fra det jeg normalt vil gide at se. Måske er det fordi den er SÅ mærkelig? Det er svært at forklare præcis, hvad den handler om, men det er noget med engle og dæmoner, en præst og uforklarlige overnaturlige begivenheder. Den er både uhyggelig, sjov, grotesk og unik. Jeg vil væde på det er meget ulig noget I ellers har set før.

MR. ROBOT = En mere kendt serie, der muligvis taler til flere. Jeg mindes i hvert fald det var en serie mange talte om, da den udkom. Den handler om Elliot, der er en ung programmør, som om dagen lever et normalt liv med et normalt arbejde, men om natten er en effektiv hacker.

Han har sine indre kampe, hvilket kommer til udtryk i hans to forskellige liv. Serien er meget lovprist og man forstår godt hvorfor. Den er nervepirrende og spændende, og så kan man ikke lade være med at holde af Elliot.

Dyner i sofaen og klar til at bingewatche en masse serier

THE FOLLOWING = Den her serie er egentlig færdigproduceret, men den kan stadigvæk tåle en anbefaling. Især hvis man er lige så vild med Kevin Bacon, som jeg er. Den handler om de mange seriemordere, der er i USA, og hvordan de kommunikerer med hinanden, så de i fællesskab kan skabe mere ødelæggelse.

I serien resulterer det i en kult, hvor de mange seriemordere følger deres leder i tykt og tyndt. Man følger så den tidligere FBI-agent (Kevin Bacon), der gør det til sin mission at finde og opløse kulten. Jeg vil ikke sige for meget udover at SE DEN. Den er creepy, og det er sådan en serie, hvor man aldrig helt ved hvem man kan stole på.

Serier på Viaplay

De allerbedste serier på Viaplay, som du skal se, når du har brug for at slappe af

THE GOODWIFE = Serien handler om Alicia Florrick, der er gift med en statsadvokat. Hun bliver dog hurtigt nødt til at genoptage sin egen advokatkarriere, da hendes mand bliver involveret i en sex- og korruptionsskandale. Man følger derefter Alicias daglige gang i advokatfirmaet, hvor der selvfølgelig sker en masse spændende og politiske ting. Det gode er, at alle sæsonerne er lavet, så der er nok at gå igang med.

BLACKLIST = Det her er en serie man kan se med sin bedre halvdel. Det kan man i og for sig med alle serier, men den her er bare ekstra god til det. Raymond Reddington, der er en tidligere FBI-Agent, og nu en af de mest eftersøgte personer på FBI’s Most Wanted List, melder sig en dag helt frivilligt til FBI.

Han vil dog kun snakke med agent Elizabeth Keen, og de begynder at samarbejde for at fange de værste forbrydere rundt omkring. Raymond har dog en agenda med deres samarbejde, og hvad det er, må I finde ud af ved at se serien..

HART OF DIXIE = En lidt ældre, men hyggelig, serie af slagsen. Det er feel-good i sydstaterne, når det er bedst. Zoe Hart har altid drømt om at blive en hjertekirurg, men drømmen braser. Pludselig arver hun et lille lægehus i byen Bluebell, og hendes liv tager en helt ny og spændende drejning.

Serier på Viaplay

Sæt dig godt til rette og tænd for Viaplay, og lad dig inspirere af mine favorit serier i 2020

SUPERNATURAL = En serie, der egentlig burde være stoppet for længst (den har over 10 sæsoner på bagen), men som stadigvæk er god. I hvert fald de første 5-6 sæsoner, som er de bedste. Her følger man Dean og Sam, der er brødre, og som sammen bekæmper supernatural things

De følger i deres fars fodspor og kommer ud for en lang række uhyggelig ting undervejs. Især de to første sæsoner er guld værd og meget underholdende. Rasmus ser den stadigvæk, men jeg faldt af på den i sæson 7. Alligevel fortjener den en anbefaling, og så er de to hovedroller nu også meget pæne at se på.

VIKINGS = Serien begynder i 700-tallets Skandinavien, hvor Ragnar Lothbrok er kriger og bondemand – og drømmer om at blive rig ved at gå imod traditionen for at plyndre mod øst. Ragnar har i hemmelighed arbejdet på et projekt, der vil vende op og ned på viking-verdenen.

Først skal Ragnar dog overbevise den lokale leder, den magtfulde Jarl Haraldson, som ikke er begejstret for udsigten til at skulle dele anerkendelsen. Det er sådan en serier, der går i alle retninger, og man kan på ingen måder lægge den fra sig igen.

THE VAMPIRE DIARIES = En god ungdomsserie med vampyrer, kærlighed, intriger og pæne mennesker. Præcis ligesom Pretty Little Liars, Gossip Girl og andet i den dur. The Vampire Diaries er tilmed spændende og til tider lidt uhyggelig. Derudover er der en tendens til at alle os, der har set serien, er lidt uenige, når det kommer til Damon og Stefan (team Damon).

HOUSE = Hvis man elsker serier om sygdomme, hospitaler og behandling af mærkelige ting, så er House sagen. Det er muligvis én af de bedste serier nogensinde. Hvert afsnit er vildt spændende, og man kan aldrig gætte hvad patienten fejler. Det er kun Doktor House, der kan det, som man ikke kan andet end at holde af, selvom han både er sær og uhøflig.

OUTLANDER = Nu har jeg kun set de to første sæsoner, men Outlander var serien, der fik mig til at længes efter at besøge Skotlands højland. I serien følger vi Claire, en gift, sygeplejerske under anden verdenskrig, der ved et tilfælde transporterer sig tilbage i tiden til datidens Skotland. Her bliver hun selvfølgelig udsat for en masse ting, men HELDIGVIS møder hun fantastiske Jamie, der tager sig af hende. Mere vil jeg ikke sige, men pas på. Man bliver hurtig afhængig!

Hvis du er på udkig efter andre serier på Viaplay ligger de også inde med Mad Men, The Walking Dead, The X-Files, Friends og mange andre.

Hvilke serier på Viaplay er du fan af lige nu? Har du set nogle af ovenstående serieanbefalinger?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra livet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til min podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige hver uge.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments