MIN EFTERÅRSGARDEROBE

Efteråret er helt klart min favorit årstid, når det kommer til beklædning. Man kan begynde at iføre sig lag på lag inden det bliver alt for koldt til andet end dunjakker. Efter en lang periode med bare ben, Birkenstocks og svedig hud, er det nu rart at have en lidt køligere sæson at se frem til.

Det er også altid på denne årstid, at jeg shopper mest. De mange fine ting i butikkerne samt det faktum, at jeg har solgt størstedelen af min garderobe på loppemarkeder. Derfor tænkte jeg også det måske kunne være inspirerende at vise, hvad jeg har købt og hvordan jeg gerne vil gå efteråret i møde.

Samtidig skal jeg tage hensyn til en mave, som dog ikke rigtigt er vokset endnu. Alligevel strammer meget af mit tøj (hej store bryster), og derfor er mange af de ting jeg netop har købt både mulige at bruge under hele graviditeten, men også bagefter. Se, det er smart!

OBS: Tøj markeret med * er modtaget i gave af producenten. 

Først og fremmest har jeg anskaffet mig den perfekte ternede blazer. De er virkelig ALLE steder den her sæson, og jeg forstår godt hvorfor. Jeg købte min så sent som i lørdags i Mango butikken i Palma lufthavn. Den kostede kun 50 euro i det spanske, hvilket jeg synes er en meget fair pris taget i betragtning af, hvor lækker den er.

Derudover røg den fine strikkjole med flagrende ærmer også med hjem (reklamelink). Den koster virkelig ingenting i forhold til kvalitenen. Se bare her. Generelt set foretrækker jeg Mango over ZARA, da kvaliteten bare er bedre og prisen er den samme. Især deres cashmereserie er alle pengene værd.

Jeg købte også lidt i Primark i lørdags. Jeg har virkelig ikke handlet der siden 2009 i London, og troede aldrig jeg skulle gå derind igen, men de huser altså nogle gode fund til meget lave priser.

Skjorten kostede 11 euro, den lilla strik 5 euro på tilbud og kjolen 16 euro. Jeg kan desværre ikke linke direkte til det, da Primark udskifter produkter konstant. Det kræver nok man besøger én af de mange butikker rundt omkring i verden.

De hvide simple Puma sneakers har jeg haft et godt øje til længe (reklamelink). De går til ALT, er behagelige og prisen er god. Jeg forudser allerede nu, at jeg kommer til at leve i dem de næste 6 måneder.

Derudover har jeg endelig fundet VINTERJAKKEN*. Den er fra danske Coster Copenhagen, der efter min mening er ét af de mest undervurderede mærker herhjemme. Deres tøj er jo så pænt samtidigt med kvaliteten er sindsyg god. Priserne er tilmed fair!

Jeg kommer til at leve i frakken, der ikke ligner noget man ser på hver anden danske kvinde. Den er tilpas varm og farven er vidunderlig. Jeg kan desværre ikke finde den online endnu, men den burde være lige på trapperne her (reklamelink).

Sidst men ikke mindst har jeg fået sæsonens pæneste smykker fra Pernille Corydon*. Det seneste år har jeg båret mine guldhoops fra selvsamme mærke, og jeg har simpelthen været så glad for dem. Derfor glæder jeg mig også til at udvide min ellers beskedne smykkesamling med de her klassiske sager. Øreringene finder I her, halskæden her og ringen her (reklamelinks).

Det eneste jeg sådan set mangler er et par pæne og varme læderhandsker (nogle gode bud?) og så selvfølgelig graviditetstøj, når jeg når dertil. Sidste gang levede jeg i graviditetsjeans fra uge 20, så det forudser jeg at jeg kommer til igen.. Det var nemlig guld værd.

Hvad har I anskaffet jer til den kommende efterårssæson? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Hey you! Har du læst de her?

2 Comments
  1. Dejligt indlæg 🙂 Fine ting du har fået købt. Jeg er selv på jagt efter en vinterjakke, men tænker lidt at investere i en uld-sag i år, men hvilken bliver det er jeg ikke så langt med. Så jeg følger lidt med på Boozt og andre steder. Jeg havde ellers set mig lun på en jakke med ægte pelskrave, men ved ikke rigtig. Det går nemt over i 60+ kategorien, såeh jeg ved ikke rigtigt…

    1. Jeg har været så glad for Gannis uldsag, at jeg købte én til i år. Det er verdens bedste uldfrakke. Jeg sled seriøst den anden op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate