OM MIG

sommerferie-dage0-1

 

VELKOMMEN TIL DANICA CHLOE!

 

Først og fremmest! Velkommen til! Jeg er ufattelig glad for I har fundet vej herind, for det betyder jo at jeg har vækket jeres interesse.

Jeg håber I via min blog bliver inspireret til, eller klogere på, helbred og velvære, boligindretning, smagfulde opskrifter, sammensætning af outfits, rejsedestinationer, aktiviteter med børn, de bedste skønhedsprodukter eller noget helt andet.

Mit navn er Danica Chloe og jeg driver min livsstilsblog på 6 år. Flere af jer husker måske bloggen som “Fit 4 Livin’”, men grundet jeg i dag interesserer mig for meget andet end træning og sund mad, skiftede jeg blognavn tilbage i 2014, hvor jeg implementerede et langt bredere fokus.


Hvem er jeg?


Jeg er 31 år og oprindeligt fra Aarhus. I foråret 2014 tog vi springet og flyttede til Købehavn. Heldigvis fulgte min mand, Rasmus, og vores dejlige søn, Sylvester, på snart 5 år med.

Vi er bosat på Islands Brygge og elsker vores liv herovre. Rasmus er igang med at uddanne sig til ambulanceredder, og jeg arbejder som fuldtidsblogger & freelancekonsulent. Jeg er uddannet kandidat i 2012 inden for kommunikation, sociale medier og PR, og har efterhånden arbejdet med det i flere år. Derfor er jeg virkelig også taknemmelig for, at jeg dagligt beskæftiger mig med noget, som jeg synes er SÅ interessant.

Jeg elsker at indrette vores 98 m2 store lejlighed, ligesom at jeg elsker at eksperimentere med skønhedsprodukter og make-up. Jeg elsker også at shoppe og sammensætte outfits på nye måder, men hvem gør ikke det? Vi rejser så meget som muligt og forsøger altid at skabe nye oplevelser som familie.

Jeg vil til hver en tid hellere opleve end at købe materielle ting. Derudover er jeg madelsker og i gang med at teste København tynd for de bedste gastronomiske oplevelser. Vi spiser primært plantebaseret og derfor deler jeg også gerne plantebaserede opskrifter til hele familien. Sylvester på 4 år er nok mit vigtigste interesseområde, og han bliver beriget med fine fund, sjove indretningsprojekter og lækre børnevenlige retter. Jeg er endvidere en stor yogaelsker og eksperimenterer ofte med sunde retter i køkkenet. Alt dette vil finde vej til bloggen, og jeg håber I har lyst til at læse med.


BLOGETIK


Bloggen modtager nogle gange et bestemt beløb for at skrive om et givent produkt. Hvis et indlæg er sponsoreret vil det tydeligt fremgå øverst i indlægget. Jeg skriver kun om de produkter og ydelser, som er i overensstemmelse med bloggens fokusområder.

Jeg takker dog nej til langt det meste, da jeg kender bloggens værd og ikke vil belemre mig selv eller jer med irrelevante produkter.


REKLAMELINKS


Nogle af de links, jeg deler er affiliatelinks. Det betyder, at når jeg linker til en webshop, så får jeg en procentdel, hvis I køber noget via linket. Det koster ikke jer noget som helst. Jeg vil altid gøre opmærksom på det, når der er tale om disse links. Jeg linker kun til de webbutikker, jeg selv anvender og som jeg kan stå inde for.


Facebook
Instagram
SOCIALICON
YouTube
Pinterest

Velkommen! Jeg er en 31-årig livsnyder, professionel blogger, mor til Sylvester på 4 år, gift med Rasmus og bosat på Islands Brygge i København! Nååå ja, og så elsker jeg is, blomstrede kjoler og at rejse verden rundt.

Avantgarde Signature

Nyeste afsnit af Coffee and Kale

Se alle afsnit her

FØLG DANICA CHLOE PÅ INSTAGRAM
 • Jeg har ventet p den her dag siden februar menhellip
 • Sidste feriedag Hvor end fantastisk det er at holde sinhellip
 • Always matching my partner in crime So long Prague marinetmarinehellip
 • PRAG DAG 2 Lets go alwaysexploring
 • When in Prague elskercitatet
 • Vi spiser jo S godt og til vitterlig ingen pengehellip
 • S U N D A Y S are for hellip
 • TRAVEL BUDDIES the best
 • Nr man er net til det punkt hvor man glderhellip
4 Comments
 1. Hello
  I have some questions regarding motivation and workout. I am Sarah from Finland and I would like to know how to contact you.

  Thank you

  Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published.