Vinterbadning København: Her vinterbader jeg med stor succes

Vinterbadning København

Som lovet hermed lidt tanker og information om den kommende weekends “vinterbadning København”. I er jo flere, der var klar, da jeg udgav det her blogindlæg om vinterbadning på Bryggen. Er I mon stadigvæk det? Det håber jeg!

Vinterbadning København

Jeg har endda overtalt min gudmor til at komme med, så vi står altså klar nu på søndag med store smil! Jeg har desuden undersøgt forholdene og hvordan det kommer til at foregå. Se mere nedenfor.

Hvor:

Islands Brygge Havnebad. Lige over langebro og så til højre. Det er nemt at komme til på både cykel, i bil eller med offentlig transport.

Tidspunkt:

De har åbent mellem kl. 13 og 16, men tænker det kunne være rart at starte ud med at mødes kl. 13. Hvad siger I til det? Jeg tænker vi mødes lige udenfor havnebadet. Nu ved jeg jo ikke hvordan I ser ud, men hvis I spotter mig, må I meget gerne komme hen og sige hej. Der vil være to mobile omklædningsrum og sauna.

LÆS OGSÅ:
BRUNCH I KØBENHAVN? JEG GUIDER DIG TIL DE BEDSTE BRUNCH

Husk:

Badekåbe, badetøj og gerne to håndklæder. Et til når I kommer op og skal i sauna, og et til at tørre jer med bagefter, når I skifter tilbage til jeres varme tøj. Medbring også gerne en vandflaske, da det er vigtigt at få vand undervejs.

Andet: 

Det er gratis at prøve vinterbadning og saunagus den første søndag i hver måned, så du behøver ikke at tage penge med. Man behøver heller ikke tilmelde sig på forhånd. I kan læse meget mere om vinterbadning på Bryggen her.

Ses vi på søndag og er der nogle af jer hardcore vinterbadere, der har nogle insidertips, jeg har glemt? 
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments