En drømmebehandling hos SHJÉ

SHJÉ på Østerbro

17360538_10154450417267666_1124022662_n

Sidste mandag var jeg forbi SHJÉ på Østerbro til deres helt nye Pro-Sleep behandling. Sofie, der startede SHJÉ i sin tid, havde nemlig inviteret mig forbi (derfor er indlægget også markeret som annonce), så jeg kunne mærke forskellen på egen krop.

Alene navnet på behandlingen var tillokkende, og jeg satte derfor allerede kurs mod SHJÉ tidligt om morgenen. Man kan nærmest ikke få en bedre start på ugen, vil jeg mene.


En drømmebehandling hos SHJÉ på Østerbro 


Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at jeg sover uroligt om natten. Pro-Sleep massagen arbejder med alle dine sanser, for både at give dig den ultimative afslapning og bedre søvn. Det er derfor ikke en dybdegående massage, der skal løsne op, men derimod en mere holistisk og kærlig massage, der gør, at man opnår den ultimative følelse af lethed og tilpashed.

Massagen er inspireret af ayurvediske og indonesiske massageteknikker, og kombineret med brugen af bløde børster, opnår man en nærmest søvndyssende tilstand. Den anbefales især til dem, der føler sig stressede, ude af stand til at slappe af eller har problemer med at sove godt.

Jeg faldt selvfølgelig i søvn og de 60 minutter føltes som 10. Jeg var let som en fjer og fuldstændig afslappet efterfølgende. Hår og hud duftede af de terapeutiske olier, og resten af dagen, omend jeg skulle tilbage til kontoret, foregik i et behageligt og roligt tempo.

SHJÉ er en kvalitetsbevidst kosmetolog beliggende centralt på Østerbro, og laver mange andre ting end den behandling, jeg fik. Heriblandt bryn & vipper, shellac, sugaring, eyelash extensions og mange andre ting. Hvis du, ligesom jeg, har tendens til at stresse, spænde op og sover uroligt, vil du blive glad for en Pro-Sleep massage. Jeg kunne forestille mig man især mærker forskellen, hvis man prøver den flere gange.

SHJÈ, Strandboulevarden 73, 2100 København Ø


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Hey you! Har du læst de her?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate