7 OVERDREVEDE LÆKRE TING, JEG ØNSKER MIG

1. Verdens pæneste hue HER 2. Skoene jeg har haft kig på længe, som endda er nedsat HER 3. Sindsyg flot sweater til efteråret HER 4. Jeg har hede drømme om det HER ur 5. Pink strik, som jeg SKAL eje til koldere tider, HER 6. Spejlet, jeg køber så snart det bliver den 1., HER 7. Drømmereolen på hjul HER


Så blev det torsdag, og jeg er pænt mæt ovenpå et besøg hos Hotel Chocolate. Har I været der? Det var en eftermiddag fyldt med så meget chokolade, at jeg kunne trille derfra. Jeg toppede den også lige med en Salted Caramel Brownie Frappe. OMG det var godt! Og ikke mindst farligt!


LÆS OGSÅ: EUCALYPTUS GRENE.. TIL ALLE OS, DER IKKE HAR GRØNNE FINGRE


Nu er jeg tilbage i sofaen efter en lang dag på farten. Jeg har brugt de sidste par dage på at støvsuge webshops tynd for efterårsønsker. For jeg ønsker mig lidt meget. Måske bunder det i, at jeg har solgt alle mine ting til sommerens loppemarkeder. Mit skab har nemlig aldrig været mere tomt + vi går koldere tider i møde, så jeg mangler pludselig en masse fine og praktiske ting.

I må endelig gerne linke til sager I har kig på eller hvis I allerede ejer noget af ovenstående. Det er jo lidt sværere, når man ikke kan prøve det på først. Forresten sælger jeg mit forholdsvis nye GANNI sæt lige her. Enten samlet eller hver for sig. Begge dele er str. 38 og fra den nye kollektion. Jeg er åben for bud 🙂

Okay, Wolf Pack huen har jeg faktisk allerede klikket hjem og jeg ELSKER den. Den er meget mere mig end den populære ACNE hue + den er billigere. Skoene har jeg overvejet i flere måneder, men jeg tænker de vil være specielt gode til efteråret, og så er de endda nedsat nu, men kun tilbage i få størrelser. Sweateren opdagede jeg først forleden. Jeg er vild med farvekombinationen og citatet.

Uret har jeg haft kig på længe. Jeg har altid drømt om Triwas ure. Nogen, der ejer et derfra? Er det godt? Det er i hvert fald et ur man vil kunne bruge for evigt. Den lyserøde strik er virkelig et budgetfund. Den er simpelthen SÅ fin. Spejlet køber jeg så snart det bliver den første. Jeg er ved at blive pænt træt af vi ikke har et spejl længere. Reolen har jeg haft kig på længe. Vi har ikke råd lige nu, men en dag bliver den forhåbentligt min.

Hvad drømmer I om lige nu? Link endelig til sager, jeg skal tage et kig på ❤️


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Hey you! Har du læst de her?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate