JEG DRØMMER OM..

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER (reklamelinks)

I tog så godt imod det her blogindlæg, at jeg tænker at gøre det til et ugentligt indslag. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at jeg bruger MEGET tid på webshops. Især Boozt, hvor jeg shopper 80-90 % af mit tøj. Mest af alt drømmer jeg bare, og netop de drømme kommer til at figurere herinde.

Hvis I selv har købt noget I er vildt glade for eller vil dele et link til en sag, jeg ikke kender til, så del det endelig i kommentarfeltet. Jeg er altid nysgerrig på hvad der fungerer og hvem, der gør det ekstra godt lige nu.

Lige nu er en masse efterårsvarer nedsat, og jeg er svært fristet. T-shirten med peplum er virkelig fin + jeg mangler nogle elegante gummistøvler. Weekendtasken er perfekt til små rejser, hvor man kun behøver håndbagage. Nederdelen er lun og perfekt til efteråret.

Cardiganen er sådan én man bare skal eje i sit skab, og den mørkeblå skjorte er én af de pæneste jeg har set længe. En regnfrakke kan man altid bruge, og der laver Rains bare nogle pæne af slagsen. De elegante sneakers er lige mig, og så kunne jeg virkelig godt se den blomstrede jakke i mit skab (reklamelinks).

Hvad er I lune på p.t?

God aften til jer xxx


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Hey you! Har du læst de her?

4 Comments
 1. Jeg har for nylig købt disse to på boozt:
  Regnjakke fra Rains – satans også at jeg købte den før den blev sat ned. 🙈
  https://www.boozt.com/dk/da/rains/curve-jacket_9796152/15597756?navId=60456&group=search_brand&position=1000000

  Støvler fra Gardenia:
  https://www.boozt.com/dk/da/gardenia/anella_14046234/15457784?group=wishlist_sidebar

  Begge dele er jeg allerede blevet svært glad for, og især regnjakken har reddet nogle våde, regnfulde morgener. 😄

  Og så har jeg også lige klikket en del ting hjem fra H&M, men det har jeg ikke modtaget endnu, så der aaaaner jeg ikke om det er go eller ej. 😄

  1. EJ, hvor fint! Jeg har aldrig ejet et par Gardenia sko, men de er jo så smukke 😍 Kender godt det med at købe noget, hvorefter det bliver sat ned. Helt vildt irriterende. Jeg har dog efterhånden lært at næsten ALT bliver nedsat. Også nye varer. Så det kan godt betale sig at vente nogle uger/måned.

   1. Ja, det gør det nemlig, og normalt venter jeg også lidt og ser om tingene bliver sat ned – i hvert fald ved de lidt dyrere køb, men jeg manglede bare helt desperat en regnjakke, fordi jeg altid går eller cykler hen til CBS uanset vejr. Og det blev en smule trættende i længden at komme til forelæsning helt gennemblødt. 🤣

    Jeg har heller ikke haft så mange sko fra Gardenia, men af dem jeg har haft synes jeg pasformen og holdbarheden har været rigtig god – og jeg er også meget tilfreds med disse indtil videre, så jeg har kun gode ting at sige om mærket. 😄

    1. Jeg kender det godt! Nogle gange mangler man bare tingene her og nu. Det er det samme med handsker hvert år, og så er de bare aldrig nedsat, når man skal bruge dem 😅

     Super. Jeg må lige prøve dem i en butik. De lyder i hvert fald utrolig gode!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate