Skønhedsfavoritter og ritualer i oktober

Skønhedsfavoritter og ritualer i oktober 1

Vi er i realiteten ikke helt færdig med oktober, men jeg er så sikker på denne måneds favoritter, at jeg slet ikke kan vente med at dele dem med jer. Der er ikke mange denne gang, men der er få virkelig gode.

Der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at flere af dem er tilpasset det sted jeg er i livet lige nu. Nemlig gravid med en problematisk hud. Måske flere af jer har været igennem det samme?

Når man er gravid hører der selvfølgelig flere ting med. Nogle sjovere end andre. Det er helt naturligt, men man kan godt gøre lidt for velværet undervejs. Jeg er ikke engang “slemt” ramt. Udover mit tandkød + den irriterende problematiske hud, døjer jeg endnu ikke med så meget, men mere om det nedenfor.

Skønhedsfavoritter og ritualer i oktober 2

Kiehl’s Blue Herbal Spot Treatment = Den her er ret ny hjemme hos mig, men jeg er allerede fan. Når jeg får mine udbrud, hvilket jeg nærmest gør non-stop de her dage, smører jeg altid den her på. Den skal ovenpå din normale dagcreme og du kan sagtens gøre det flere gange i løbet af dagen. Den udtørrer nænsomt udbrud og hudorme, og speeder heelingsprocessen op. Vigtigst alt sørger den for mine udbrud ikke spreder sig, da den hæmmer alle de bakterier, der sidder på huden.

American Crew Gray Shampoo (reklamelink) = Det her er egentlig en herreshampo, og den dufter også sådan, men den er genial til alle os, der gerne vil holde håret køligt i tonerne. Den mindsker simpelthen det gullige skær man kan få, når man får lysnet håret. Jeg får det i hvert fald ret hurtigt, hvis ikke jeg bruger en lilla shampo minimum én gang om ugen. Det er bare UTROLIG vigtigt, at man får fordelt det i hele håret, så der ikke opstår farveforskel.

Skønhedsfavoritter og ritualer i oktober 3

Gum Paroex Tandpasta = Efter jeg er blevet gravid, har min tandlæge bedt mig om mig om at bruge den her tandpasta. Tandkødet er nemlig ekstra meget udsat, og for at undgå tandkødsbetændelse, er det en rigtig god idé at bruge denne sag. Jeg bruger den både morgen og aften kombineret med tandtråd, og det skulle gerne resultere i at mine tænder holder sig sunde og stærke i hele graviditeten.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (reklamelink) = Jeg har kredset om den her i flere år efterhånden. Jeg ved mange sværger til den, men det tog noget tid før jeg følte mig overbevist. Men nu har jeg købt den og jeg ELSKER den! Den forstærker læbernes naturlige farve, ligesom at den får dem til at synes fyldigere. Den er perfekt til hverdag. Man får virkelig de pæneste læber. Jeg sørger altid for at bruge min Tromborg lip balm inden, så jeg ikke går ned på fugt. De to sammen giver altså de flotteste og mest naturlige læber.

Hvilke favoritter er I særligt glade for lige nu?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments