Café Auto: Nørrebros bedste spisested

Cafe Auto… Her skal du bare forbi.. Se hvorfor nedenfor..

Café Auto: Nørrebros bedste spisested 1

Engang imellem er man heldig at finde et nyt favoritsted, hvor maden, de kolde drikke, kaffen og kagerne går op i en højere enhed. Og så endda på Nørrebro, hvor jeg desværre ikke kommer så tit, med mindre jeg har et ærinde inde i byen.

Læs også:
Hos Un Mercato får du byens bedste morgenmad

Rasmus og jeg har i løbet af efteråret og vinteren været forbi Cafe Auto ad flere omgange. Første gang fordi jeg havde hørt så godt om det fra folk jeg kendte og anden gang fordi de inviterede os ind til decemberhygge.

København bugner efterhånden af fancy caféer og spændende madtrends, men det er de færreste, der formår at gøre det så hyggeligt og rart som Cafe Auto gør. Jeg fornemmer virkelig det er et samlingssted – især for folk, der bor på Nørrebro. Enten til morgenmad, frokost, aftensmad eller bare cocktails og vin med vennerne.

En formidabel spiseoplevelse hos Cafe Auto

Da vi var forbi første gang fik jeg deres avocadomad med spejlæg samt fritter on the side. Man er vel gravid og sulten.. Anden gang prøvede jeg deres fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade og ristet rugbrød.

Jeg nåede lige at have en mindre kontrovers med Rasmus, der ville have det samme, og jeg synes altså det er sjovest, hvis vi bestiller to forskellige ting, så vi kan smage hinandens mad. Er jeg den eneste? Men jeg gav mig selvfølgelig og i stedet delte vi en tallerken fritter med basilikumsmayonnaise. Med dertilhørende ingefærlemonader og senere kaffe og hjemmebagte cookies. Vi var pænt mætte, da vi gik derfra. Se hele menuen HER.

Læs også:
Byens bedste mellemøstlige måltid får du på Restaurant Yaffa. Se hvorfor HER

Cafe Auto er faktisk ejet af de samme folk, der har Taxa og Pixie. To steder jeg endnu har til gode at besøge. Har I været forbi nogle af stederne? Om ikke andet må jeg forbi, når vi er en familie på fire. Det er nemlig ekstremt børnevenligt, hvilket jeg sætter pris på. Og så glæder jeg mig til varmere tider, hvor vi kan sidde udenfor og nyde Griffenfeldsgade, der virkelig er en af Nørrebros hyggeliste.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 08:00 – 24:00
Fredag: 08:00 – 02:00
Lørdag: 09:00 – 02:00
Søndag: 09:00 – 23:00
Hvor?
Griffenfeldsgade 22
2200 København N

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments