Babyudstyr liste: Hvad vi IKKE kunne undvære

babyudstyr liste

Nola fylder fem måneder lige om lidt! Fem måneder?! Det er så vildt. På den ene side føler jeg hun kom i går, men på den anden side føles det som om hun altid har været her. Jeg forestiller mig dog, at det er en følelse de fleste forældre kan nikke genkendende til?

Læs også:
Uld til baby? Hvornår og hvorfor? Få min uldguide her

Jeg får stadigvæk en del spørgsmål til babyudstyr. Heriblandt hvad man bør anskaffe sig samt hvad man sagtens kan leve uden. En såkaldt babyudstyr liste. Nu er det jo meget individuelt, og jeg er sikker på andre sikkert har nogle andre præferencer end os, men derfor er der stadigvæk ting vi ikke har kunne undvære samt et par ting vi ikke har haft, men som vi fortryder vi ikke købte.

Babyudstyr liste: Det her har vi ikke kunne undvære:

NAJELL SLEEPCARRIER (på tilbud nu) = Den mest genialt lift, som endda kan en masse forskellige ting. Først og fremmest er det en 4-i-1 lift. Den er blød, så den kan tilpasses de fleste barnevogne, kombivogne, senge og klapvogne. Derudover kan den åbnes op, så den fungerer som et legetæppe eller pusleunderlag på farten. Vi har også brugt den som rejseseng, når vi har været ude. Sidst men ikke mindst hører der en sele med, så man kan gå rundt med babyen og vugge uden at tabe armene af træthed. Det er altså smart. Og så er den jo pæn at se på!

STOKKE TRAILZ SERIEN = Valg af barnevogn er individuelt. Se bare her. De fleste er efterhånden så fine og vellykkede, at man sjældent går galt i byen. Dét vi har været mest glade for, er muligheden for at koble alt på vores vognsstel. Nogle dage har det være autostolen på farten, i morgen bliver det klapvognsdelen, når vi skal på ferie, og når vi er hjemme er det barnevognskassen. Det gør det ret nem, at have en baby med på farten, når alt ved vognen bare gør transport/søvn/ture dét nemmere.

Er du i tvivl om hvad der fungerer og hvad der ikke gør, når det kommer til babyudstyr?

SLYNGEVUGGE = Den behøver nærmest ikke nogen introduktion. Vi er afhængige, ja! Hun elsker den. Hun sover dog kun sine lure i den om dagen, hvis vi er hjemme. Om natten ligger hun i sin seng siden af vores. Jeg tror ikke på man kan give babyer dårlige søvnvaner i den alder. Hvad end der giver hende ro og søvn, gør os glade. Det er dog et spørgsmål om tid før den begynder at blive lidt for lille til hende, og jeg kigger allerede nu på juniorversionen til når hun nærmer sig de 10-12 måneder.

LEGETÆPPE = Til Sylvester havde vi et klassisk farverigt aktivitetstæppe, men til Nola købte vi et legetæppe, hvor vi selv kunne tilføje og fjerne aktivitetsstativet. Det har vi været så glade for. Hun ligger på den legemåtte en stor del af dagen. Enten for at ligge på maven eller at rulle rundt, slappe af og lege med legetøj eller når vi lige skal ordne noget i køkkenet og hun vil kigge på. Hun har aldrig rigtigt brugt sin skråstol til andet end mad, og derfor har legetæppet været altafgørende. Det er jo en simpel ting, men alligevel noget vi har brugt hver eneste dag. Det er tilmed behageligt og pænt at se på.

BÆRESELE = Hånden på hjertet. Jeg elsker ikke vikler. Måske er det fordi jeg ikke er god nok til at sætte dem, men jeg er altså mere til bæresele ala Ergobaby og Stokke. De er geniale! Jeg kan nemt få hende i uden et spejl og hun sidder godt. Vi er begyndt at bruge den rigtig meget, hvor hun vender indad, da hun ikke rigtig gider ligge i sin barnevogn, når hun er vågen.

BEDSIDECRIB (på tilbud nu) = Jeg fortryder ualmindeligt meget, at vi aldrig investerede i en bedsidecrib. I mange måneder sov hun mellem os i sin babynest, hvilket var fint, men ikke helt optimalt. For det første voksede hun ret hurtigt ud af den og for det andet havde vi tendens til at vække hinanden. En bedsidecrib havde gjort livet nemmere for os alle. Jeg forstår godt at folk er så glade for deres, og hvis ikke hun allerede var så stor, vil jeg købe én nu. Har I været glade for jeres bedsidecrib?

Byd endelig ind med jeres babyudstyr liste. Hvilket babyudstyr har I været glade for? Har I en babyudstyr liste I vil dele med os andre? Gode tips? Anbefalinger? Hvad skal man anskaffe sig og hvad kan man sagtens leve uden?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

16 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments